vr 15 oktober 2021 - 20:15 uur

Henk Poort

Henk Poort en de Helden

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 24,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert vr 15 oktober 2021 - 20:15 uur

Henk Poort

Henk Poort en de Helden

Deze voorstelling stond op 5 november 2020 en is verplaatst naar 6 mei 2021. Ticketkopers hebben op 7 juli 2020 via mail bericht van ons ontvangen.
Deze voorstelling is verplaatst van 6 mei 2021 naar 15 oktober 2021. Ticketkopers hebben op 5 mei 2021  via mail bericht van ons ontvangen.
Het tijdstip van de voorstelling op 15 oktober 2021 is gewijzigd van 19.15 uur naar 20.15 uur. Ticketkopers hebben op 19 augustus 2021 bericht van ons ontvangen.


Na succesvolle uitstapjes op TV als jurylid bij We Want More en natuurlijk na zijn onvergetelijke deelname aan Beste Zangers, waar zijn versies van The Phantom of the Opera met Floor Jansen en Sound of Silence viral gingen, is Henk eindelijk weer te zien in het theater. De plek waar het allemaal begon.

Voorafgaand aan Beste Zangers werd Henk gevraagd na te denken over zijn muzikale helden, wat hem inspireerde deze solovoorstelling te maken. In Henk Poort en de Helden ontmoeten we de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven. Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee? In deze innemende persoonlijke solo klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire.

  • Reprise

‘Warm, intiem en liefdevol’
‘Gedurende de voorstelling toont Henk zijn veelzijdigheid en laat hij zien niet alleen een briljante zanger, maar tevens een boeiende verhalenverteller, een vermakelijke grappenmaker en bovenal een warme “doodgewone” familieman te zijn’

Musicalsites

‘Met verhalen uit het hart en een bont scala aan liedjes zorgt Henk Poort voor een avond die is afgelopen voor je er erg in hebt’

Musicalworld

‘Een mooie en evenwichtige voorstelling met een stralende Henk Poort als middelpunt’

Theaterparadijs
Henk Poort Henk Poort en de Helden
Koop tickets