donderdag 7 februari 2019 - 20:30

Het leven an sich

De Partizanen

Geweest Prijzen & locatie
  • € 18,50 Prijs
  • € 14,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst donderdag 7 februari 2019 - 20:30

Het leven an sich

De Partizanen

Lieve Partizaniër/beste geïnteresseerde,

Op het moment van schrijven duurt het nog een jaar voordat u naar dit optreden kunt gaan kijken. In een jaar kan veel gebeuren. En wij houden niet van valse beloftes. We houden het dus kort.

Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privélevens op zo’n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is dus alvast een hele geruststelling.

Belofte 2: Wij gaan er alles, maar dan ook echt alles aan doen om u te verbazen, te verwarren, te ontroeren en heel hard te laten lachen. Wij zullen u kortom op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich. We zien u graag! Thomas en Merijn De Partizanen

  • Try-out
  • Thomas Gast en Merijn Scholten winnen in 2013 de Jury- en Publieksprijs op het Leids Cabaretfestival.
  • Hun debuutprogramma ‘De Partizanen’ is in 2015 bekroond met de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende nieuwkomers.

 

 

 

 

De Partizanen durven alles en iedereen belachelijk te maken, inclusief henzelf, en maken cabaret niet groter (maar ook zeker niet kleiner) dan het is. Bovendien duurt geen sketch te lang. Integendeel, de voorstelling had nog best wat langer mogen duren.

8weekly over 'Welkom in Partizanië

In hoog tempo spelen Gast en Scholten een lachwekkende sketchshow

NRC over 'Welkom in Partizanië
Het leven an sich De Partizanen
Geweest