zo 12 september 2021 - 14:00 uur

Het Zandkasteel

Op de piratenboot!

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 18,00 Volwassene
  • € 18,00 Kind
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Kinder en familie zo 12 september 2021 - 14:00 uur

Het Zandkasteel

Op de piratenboot!

Deze voorstelling is verplaatst van 15 maart 2020 naar 25 okt 2020. Ticketkopers hebben bericht ontvangen op 10 juli 2020.
Deze voorstelling is verplaatst van 25 okt 2020 naar 2 mei 2021. Ticketkopers hebben op 20 okt 2020 bericht ontvangen.
Deze voorstelling is verplaatst van 2 mei 2021 naar 12 sep 2021. Ticketkopers hebben op 17 mei 2021 bericht ontvangen.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Na het succes van de vorige shows komen de bewoners van Het Zandkasteel opnieuw naar het theater. Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen en ‘piraatje spelen’  blijft hun favoriete spelletje. Op het toneel worden ze echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen, dat kan wel eens mis gaan, maar als het lukt, glimmen ze van trots! De kinderen in de zaal willen vast wel meevaren !

  • Familievoorstelling
  • Vanaf 3 jaar

‘Het Zandkasteel – Op de Piratenboot’ is een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling. Boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie. De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen. Na afloop van de voorstelling mogen ze op het toneel komen en kunnen  ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto.

Het Zandkasteel Op de piratenboot!
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling