wo 3 mei 2023 - 20:15 uur

Huisvrouwen bestaan niet

Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 27,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel wo 3 mei 2023 - 20:15 uur

Huisvrouwen bestaan niet

Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas

“Het leven is soms net een vuilniszak, er kan altijd nog wat bij.”

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. (Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?) Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. (Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot.) En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.”

  • Huisvrouwen Bestaan Niet is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was en een nominatie voor een Gouden Kalf ontving.
Huisvrouwen Bestaan Niet - teaser

Deze voorstelling is verplaatst van 29 jan 2022 naar 11 mei 2023. Ticketkopers hebben op 26 jan 2022 bericht van ons ontvangen.
Deze voorstelling is verplaatst van 11 mei 2023 naar 3 mei 2023. Ticketkopers hebben op 15 april 2022 bericht van ons ontvangen.

Huisvrouwen bestaan niet Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas
Koop tickets