vr 11 juni 2021 - 20:30 uur

ICK Dans Amsterdam / Emio Greco | Pieter C. Scholten

Sweet like a Chocolate

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 19,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Dans vr 11 juni 2021 - 20:30 uur

ICK Dans Amsterdam / Emio Greco | Pieter C. Scholten

Sweet like a Chocolate

Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het is voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.


‘Sweet like a Chocolate’ is een intiem dansspektakel dat je verleidt, met een vleugje Beethoven omverblaast en je weer met jezelf achter laat in een roes van extase en twijfel.

Een vrouw danst met haar schaduwen, alter ego, metgezel en voyeur. Het volgt haar, begeleidt haar, danst en vecht met haar. De figuur rond haar kan echt zijn, maar ook een wezen uit haar fantasie.
‘Sweet like a chocolate’ is een herbewerking van Double Points: Hell uit 2005, dat op uitnodiging van Pina Bausch drie jaar later werd gepresenteerd op het internationale Tanzfestival NRW. In de ogen van Emio Greco en Pieter C. Scholten is de hel het schizofrene zoeken naar wie je bent, wat je identiteit is. De danseres gaat door verschillende fases en stemmingen in de zoektocht naar haar eigen ik, terwijl ze van alle kanten bekeken wordt. Wat zegt dit over hoe vrouwen gezien (mogen) worden?
Balancerend tussen liefde, vertrouwen, vrouwelijke seksualiteit en geweld legt Sweet like a chocolate existentiële vragen bloot.

ICK Dans Amsterdam / Emio Greco | Pieter C. Scholten Sweet like a Chocolate
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling