dinsdag 15 januari 2019 - 20:30

Instant Love

Via Berlin & Cello Octet Amsterdam

Geweest Prijzen & locatie
  • € 20,00 Prijs
  • € 16,00 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
dinsdag 15 januari 2019 - 20:30

Instant Love

Via Berlin & Cello Octet Amsterdam

‘Instant Love’ is het verhaal van Grace, die door de charmante pooier King de wereld van de prostitutie in wordt gelokt. Hij spiegelt haar een gouden toekomst voor, maar uiteindelijk loopt ze in de val van deze meedogenloze bedrieger. Zonder paspoort of papieren is ze rechteloos en onbeschermd en rest haar enkel nog de wraak.

‘Instant Love’ laat zien hoe kwetsbaar mensen zijn als ze de autonomie over hun eigen leven kwijtraken. Zo verandert wat het mooiste tussen twee mensen zou moeten zijn, in het meest afschuwelijke. Harald Austbø schreef speciaal voor deze voorstelling nieuwe composities voor het octet; Lyrische melodieën die kapseizen en overspoeld worden door dissonanten, aanstekelijke schlagers die schurend traag ondermijnd worden. Hemelse muziek met vette rafelranden. ‘Instant Love’ – een gloednieuwe en actuele tekst van Ko van de Bosch in regie van Ria Marks.

  • Try-out

 

"Alles klopt in Instant Love. De muziek schrijnt, doet pijn of verleidt en vormt een sublieme eenheid met het spel.

Theaterkrant

Fraai is de manier waarop regisseur Ria Marks tekst en muziek in elkaar heeft vervlochten. De theatraliteit van de cellospelers is fraai uitgebuit. En die cellisten zelf zijn ronduit geweldig.

de Volkskrant
  • Regie Ria Marks
Instant Love Via Berlin & Cello Octet Amsterdam
Geweest