dinsdag 2 juni 2020 - 20:15

Intouchables

Huub Stapel e.a.

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 35,00 Prijs
  • € 30,00 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel dinsdag 2 juni 2020 - 20:15

Intouchables

Huub Stapel e.a.

‘Intouchables‘ komt terug naar De Meerse! Huub Stapel vertolkt opnieuw de rol van Philippe, de miljonair in de rolstoel.

Vanaf het moment dat Driss, een kleine crimineel uit de banlieu van Parijs, door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijk verzorger, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijkheid niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

  • Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film en met wereldwijd 50 miljoen bezoekers is het de best bekeken Franse film ooit.

Samen zetten ze de vriendschap tussen de tegenpolen geloofwaardig en liefdevol neer. En dat levert dan een vrolijke en ontroerende theateravond op.

Algemeen Dagblad

In de bewerking van regisseur Peter de Baan en schrijver Dick van den Heuvel leren we door korte monoloogjes Philippe een stuk beter kennen dan in de film.

NRC Handelsblad
Intouchables Huub Stapel e.a.
Koop tickets