vr 5 november 2021 - 20:30 uur

Jan Rot

Alle Tijd…

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 18,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Theaterconcert vr 5 november 2021 - 20:30 uur

Jan Rot

Alle Tijd…

Deze voorstelling is verplaatst van 20 januari 2021 naar 27 maart 2021. Ticketkopers hebben op 13 jan per mail bericht ontvangen.
Verplaatst van 27 maart 2021 naar 5 november 2021. Ticketkopers hebben op 6 april 2021 bericht ontvangen per mail.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


‘Alle tijd en het leven een makkie,’ zingt Jan Rot op de wijs van ‘Summertime’ uit Porgy & Bess en glijdt met zijn publiek in een warm bad van heimwee naar een tijd die we niet eens hebben meegemaakt.

Verhalen en hits uit de jeugd van je ouders en grootouders. ‘Makin’ whoopee’, ‘Stormy weather’ en ‘Les feuilles mortes’. Of latere klassiekers als ‘Nature Boy’ of ‘What a wonderful world’. En gek is dat, in de eigen taal, en ‘gewoon’ gezongen, worden die liedjes ineens van nu, en gaan over ons en onze toekomst. Want hoe minder jaren er voor je liggen, hoe minder haast je moet maken. Neem de tijd. Alle tijd…

  • PS: En u krijgt nog een snelcursus liedvertalen ook. Van Schubert tot Sheeran!
  • Jan Rot, ‘Koning onder de hertalers’ (Frits Spits), won in 2016 de Annie MG Schmidt-prijs voor ‘Stel dat het zou kunnen…’, een ontroerend lied over zijn moeder. Recent vertaalde hij de musical ‘Hello, Dolly!’
  • Piano: Jakob Klaasse
Jan Rot - Alle Tijd
Jan Rot Alle Tijd…
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling