zo 20 december 2020 - 19:00 uur

Javier Guzman

Oudejaarsconference 2020 Raspopulist

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 22,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst zo 20 december 2020 - 19:00 uur

Javier Guzman

Oudejaarsconference 2020 Raspopulist

De voorstelling is verplaatst van 12 november naar 20 december 2020. Ticketkopers hebben op 9 november 2020 per email bericht van ons ontvangen.

Belangrijke informatie voor als je nog geen tickets hebt: 
Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en voor Javier heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. We zijn er druk mee bezig en Javier wil heel graag voor jullie spelen. We hebben inmiddels diverse tijdstippen in optie staan als hij maar voor maximaal 30 personen mag spelen. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Je gegevens worden na 20 december verwijderd. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.

 


 

Inmiddels heeft cabaretier Javier Guzman maar liefst zes sinterklaasconferences, twee oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan. Aanvankelijk zou Javier geen oudejaarsconference maken. Maar dit jaar verloopt dusdanig exceptioneel dat hij geen andere keuze heeft. Deze editie wordt anders vanwege het nu al memorabele jaar.

Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene.

Javier Guzman - Bot - Nierstenen
Javier Guzman Oudejaarsconference 2020 Raspopulist
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling