do 26 november 2020 - 19:15 uur

Jochen Otten

Opgekropt staat netjes

Geweest Prijzen & locatie
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst do 26 november 2020 - 19:15 uur

Jochen Otten

Opgekropt staat netjes

Deze voorstelling stond om 20:30 uur en hebben wij moeten splitsen voor maximaal 30 bezoekers in 19:15 uur en 21:15 uur. Ticketkopers hebben op 16 nov 2020 per email bericht ontvangen.


Geen ruimte innemen. CheckOver je heen laten lopen. Check.Eigen mening inslikken. Check. So, what’s next?
In ‘Opgekropt staat netjes’ zien we Jochen worstelen met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij de Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek?
Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

  • Try-out
  • Jochen Otten ken je van de Comedytrain, ‘Sluischutters’ (goed voor meer dan 500 miljoen views op YouTube) en de ‘BarryPafShow’ op 100% NL.

“Jochen Otten kan mooi verhalen vertellen, een tragische sfeer neerzetten en dit overladen met gitzwarte humor.”

Theater.nl

“Otten heeft zelfspot, deinst niet terug voor droge humor en heeft een perfecte timing. Zijn grappen zijn doordacht en diepgaand.”

Cabaret.nl
Jochen Otten - Troosten / teaser
Jochen Otten Opgekropt staat netjes
Geweest