wo 29 september 2021 - 20:15 uur

Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten, Trudy Labij e.a.

Hoog Spel

Geweest Prijzen & locatie
  • € 26,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel wo 29 september 2021 - 20:15 uur

Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten, Trudy Labij e.a.

Hoog Spel

Drie theatergrootheden in een heerlijke thrillerkomedie

Na het succes van Enkele reis, door Trouw omschreven als ‘Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen’, kon een vervolg niet uitblijven. Dezelfde schrijver en regisseur maakten opnieuw een thrillerkomedie, Hoog Spel, waarin het wederom draait om een moord en om de vraag wie het gedaan heeft. Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Dan is het publiek getuige van een gebeurtenis waardoor deze toneelavond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt.
Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels.

De hoofdrollen worden vertolkt door Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten en Trudy Labij. Hun feilloze gevoel voor timing en grote talent voor komisch acteren zullen ervoor zorgen dat u op het puntje van uw stoel zit en de zaal met een grote glimlach verlaat.

  • Om 19:30 uur geven Lex Passchier (acteur en scenarioschrijver) en Katja Brenninkmeijer (artistiek leider De Meerse) een gratis inleiding op deze voorstelling.
  • Vanwege een dubbele longontsteking, waarvan zij voorlopig moet herstellen, is Nettie Blanken vervangen door Doris Baaten.
  • ‘Spannend, snel en verrassend … glorieuze suspense’ – Theaterkrant over Enkele reis
  • Cast Met Johnny Kraaijkamp jr, Trudy Labij, Nettie Blanken en Thijs Prein
  • Regie Bruun Kuijt
  • Tekst Lex Passchier
Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten, Trudy Labij e.a. Hoog Spel
Geweest