zondag 13 januari 2019 - 13:30

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Geweest Prijzen & locatie
  • € 22,50 Prijs
  • € 17,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Musical en show zondag 13 januari 2019 - 13:30

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Onder leiding van Efteling-regisseur Mark van Haasteren presenteren 35 toptalenten van Musical 2.0 de hitmusical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice: ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’. Een vrolijk en kleurrijk musicalspektakel voor de hele familie!

‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ vertelt het verhaal van Joseph, die de bijzondere gave heeft om dromen te kunnen verklaren. Hij is het lievelingskind van zijn vader; tot jaloezie van zijn broers. Zij bedenken een plan en verkopen Joseph aan Egyptische slavenhandelaren. Als alles verloren lijkt te zijn, gloort er plotseling een sprankje hoop: de farao heeft slaapproblemen en Joseph is de enige die hem kan helpen..

Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
Geweest