za 27 maart 2021 - 20:00 uur

Joshua Aaron

Hier, nu en nergens anders

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 17,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Theaterconcert za 27 maart 2021 - 20:00 uur

Joshua Aaron

Hier, nu en nergens anders

De voorstelling is verplaatst van 12 nov 2020 naar 27 mrt 2021.  Ticketkopers hebben op 5 nov per email bericht ontvangen.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Bij Joshua Aaron, 26 en een geboren Haarlemmer, speelde muziek op jonge leeftijd al een grote rol. Op zijn zesde klom hij stiekem op de pianokruk om zijn moeder na te spelen en al snel volgde hij lessen op piano en Afrikaanse Djembé.
Na de vooropleiding van het conservatorium van Amsterdam studeerde Joshua cum laude af aan het conservatorium te Rotterdam. Een muzikale duizendpoot, en groot fan van reizen, wiens muziek varieert van intieme luisterliedjes binnen de genres country en pop tot instrumentale climaxen. Muziek verweven met reisverhalen. Van een prachtige wandeling in de woestijn of een storm op zee, tot het verdwalen in de mistige hoge bergen. Waargebeurde reisverhalen die op een beeldende wijze worden verteld.

Trailer Reizigersverhalen
Joshua Aaron Hier, nu en nergens anders
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling