do 29 oktober 2020 - 21:00 uur

Karin Bloemen en de Old School Band

Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!

Verplaatst Prijzen & locatie
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Musical en show do 29 oktober 2020 - 21:00 uur

Karin Bloemen en de Old School Band

Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!

Deze voorstelling is verplaatst van 29 okt 2020 naar 13 maart 2021. Ticketkopers krijgen zsm bericht per email.


Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personalityshows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan; funk, jazz en soul. In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah, Amy, etc, etc…
De Nederlandse Old School Band kreeg een geweldige recensie in de Amerikaanse Huffington Post: “For those who love a a tight no-nonsense grooving ensemble with funk-driven bass and drums, a wizard on keyboards and an extraordinarily tasteful guitarist with his own signature sound, then go no further.”

  • Karin Bloemen: zang
  • Marnix Busstra: gitaar
  • Norbert Sollewijn Gelpke: bas
  • Berthil Busstra: piano
  • Mark Stoop: drums

"In deze pure, muzikale theatershow komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah en Amy."

ilovetheater.nl

"Een verbindende avond waar samen genieten van muziek centraal staat. De wereld is veranderd, maar de magie van theater blijft."

musicalsites.nl

"Samen met de Old School Band toverde Karin Bloemen de Mary Dresselhuys-zaal om tot een zeer intieme jazz club. De zaal is een Corona-loos eiland vol inspiratie en prachtige muziek. Karin Bloemen is op haar allerbest."

Maxazine
Karin Bloemen en de Old School Band Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!
Verplaatst