donderdag 2 mei 2019 - 20:30

Kasper van der Laan

Debuutprogramma

Geweest Prijzen & locatie
  • € 14,50 Prijs
  • € 12,00 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst donderdag 2 mei 2019 - 20:30

Kasper van der Laan

Debuutprogramma

Kasper van der Laan, Winnaar Publieksprijs Leids Cabaret Festival 2018 en lid van de Comedytrain.
Hij is door Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2019.

Kasper heeft een origineel gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. Zijn blik op de wereld is uniek, zijn observaties doordacht en zijn hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld.

In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. Hij is veel te zien in Comedyclub Toomler in Amsterdam. In 2018 won hij de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival.

“Nooit meer normaal je billen af kunnen vegen, je wordt bedankt Kasper. Dat is wel typerend voor zijn stijl: een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld. Zijn wereld! Een labyrint, want we tuimelen van de ene in de andere dagelijkse situatie waarin niets is wat het lijkt.’”
Juryrapport Leids Cabaret Festival 2018.

"Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt."

de Volkskrant

"Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd."

Micha Wertheim
Kasper van der Laan Debuutprogramma
Geweest