wo 16 februari 2022 - 20:30 uur

Kasper van Kooten

Deeltijd

Geweest Prijzen & locatie
  • € 17,75 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst wo 16 februari 2022 - 20:30 uur

Kasper van Kooten

Deeltijd

Deze voorstelling is geannuleerd. Ticketkopers ontvangen z.s.m. bericht van ons.


In het nieuwe cabaretprogramma Deeltijd vertelt en zingt Kasper van Kooten met veel zelfspot over onze gemene delers, over wat ons als volk toch zo verdeelt en over zijn eigen onverwoestbare zoektocht naar geluk om te delen. Liken vooraf hoeft niet, komen wel! En daarna natuurlijk graag delen.

Kasper komt zichzelf dolgraag delen, nergens liever dan in het theater! Deze keer vraagt hij zich af wat het begrip ‘delen’ nog inhoudt. Een post met veel likes betekent aandacht en dus instant geluk. Daarna is men meestal uitgedeeld. Het nieuwe delen is volgens Van Kooten vooral bedoeld om te krijgen.

Hij wordt gek van de om aandacht klagende BN’ers, de kijk-eens-wat-ik-doe-bootcampers en de dry-january-knapperds die gillen om een duimpje. En wat wil de overheid met ons delen? Horen we alles, of slechts een gedeelte? Wat delen onze vrienden en met wie? Wie tagt ons in een foto waardoor wij zomaar een deeltje van iemands delen worden?

Kaspers eigen leven gaat ook in delen: al tijden strijden de cabaretier, acteur, drummer en zanger om het grootste deel van zijn aandacht, al is dat inmiddels voorbehouden aan zijn kind dat hij deeltijd opvoedt.

Alsof dit nog niet genoeg is deelt hij ook nog uit omdat hij 50 is geworden. Het is Deeltijd!

  • Kasper verscheen afgelopen jaar veelvuldig op televisie: als imitator in het satirische RTL Exclusief en als acteur in NPO successeries De K van Karlijn, Oogappels en All Stars & Zonen.

De pers over Speeltijd, de vorige voorstelling van Kasper van Kooten:

  • “Kasper van Kooten is in woord en gebaar dynamisch” – Theaterkrant
  • “Pure magie op het podium” – **** Cabaret.nl
  • “Het ene moment zit je te schaterlachen en het volgende moment heb je kippenvel.” ***** I Love Theater
Kasper van Kooten Deeltijd
Geweest