do 20 mei 2021 - 19:00 uur

Kiki Schippers

MEER

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 18,25 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst do 20 mei 2021 - 19:00 uur

Kiki Schippers

MEER

Deze voorstelling is verplaatst van 5 nov 2020 naar 13 maart 2021. Ticketkopers hebben op 4 november 2020 bericht ontvangen per email.
Deze voorstelling is verplaatst van 13 maart 2021 naar 20 mei 2021. Ticketkopers hebben op 24 feb 2021 bericht ontvangen per email.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders.

Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Kiki Schippers bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs en werd al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied. Afgelopen tijd was zij te zien in het televisieprogramma De Vooravond met een muzikaal commentaar op drie persconferenties en op Prinsjesdag.

 

“Liedjes, subliem gezongen met een stem die optrekt en afremt als een luxe raceauto”

Parool