vr 27 januari 2023 - 20:15 uur

Koefnoen

Koefnoen Live

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 37,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst vr 27 januari 2023 - 20:15 uur

Koefnoen

Koefnoen Live

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live! Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over post-lockdown veranderen, vernieuwen of vastroesten.

‘Een groots opgezette, kleurrijke revue’ - **** NRC

NRC

‘Bewonderenswaardig zijn de rappe scène- en kostuumwisselingen van de (uitstekend acterende) performers, net als de rijke uitdossingen en decors.’

NRC

‘Een feest der herkenning.’ - De Telegraaf


De Telegraaf

‘In hoog tempo toveren zij moeiteloos het ene na het andere typetje uit de hoge hoed.’

De Telegraaf

Deze voorstelling is verplaatst van 17 feb 2022 naar 16 juni 2022. Ticketkopers hebben op 3 feb 2022 bericht van ons ontvangen.
Deze voorstelling is verplaatst van 16 juni 2022 naar 27 jan 2023. Ticketkopers hebben op 7 mrt 2022 bericht van ons ontvangen.

  • Cast Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Kiki van Deursen en Sanne Franssen
Koefnoen Koefnoen Live
Koop tickets