vr 18 december 2020 - 20:30 uur

Lisa Loeb

Extase

Koop tickets Prijzen & locatie
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst vr 18 december 2020 - 20:30 uur

Lisa Loeb

Extase

Note 21 september 2020; deze voorstelling is verplaatst van 11 november Kleine Zaal naar 17 en 18 december 20:30 uur| Het Oude Raadhuis. Wij hebben telefonisch contact opgenomen met de ticketkopers.


Je kent Lisa Loeb als ‘die blonde’ van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. En nu komt Lisa met haar eerste solovoorstelling Extase.

Extase is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied. Ze vertelt over haar opa die zo dapper was om met Nazi’s op de vuist te gaan. Als nazaat van strijdvaardige voorouders kwam ze zelf niet verder dan het weigeren om een beugel te nemen. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, zingt over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest.  En waar zijn de Peruaanse panfluittisten in vredesnaam gebleven?!

Extase laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

Let op! Door omstandigheden zijn zowel de datum en aanvang,  als de zaal van Lisa Loeb aangepast ten opzichte van de brochure. Kaartkopers krijgen bericht.

 

  • Try-out
Lisa Loeb Extase
Koop tickets