vr 1 oktober 2021 - 20:30 uur

Lisa Loeb

Extase

Uitverkocht Prijzen & locatie
  • € 16,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst vr 1 oktober 2021 - 20:30 uur

Lisa Loeb

Extase

 


Verplaatst van 11 nov 2020 naar 17 en 18 december.
Verplaatst van 17 en 18 dec 2020 naar 31 maart en 1 april 2021. Ticketkopers hebben op 17 dec 2020 bericht ontvangen per email.
Verplaatst van  31 maart en 1 april  naar 1 oktober 2021 (Het Oude Raadhuis). Ticketkopers hebben op 5 mei 2021 bericht ontvangen per mail.


Je kent Lisa Loeb als ‘die blonde’ van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. En nu komt Lisa met haar eerste solovoorstelling Extase.

Extase is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied.
Ze vertelt over haar opa die zo dapper was om met Nazi’s op de vuist te gaan. Als nazaat van strijdvaardige voorouders kwam ze zelf niet verder dan het weigeren een beugel te nemen. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, zingt over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest.  En waar zijn de Peruaanse panfluittisten in vredesnaam gebleven?!

Extase laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

Let op! Door omstandigheden zijn zowel de datum en aanvang,  als de zaal van Lisa Loeb aangepast ten opzichte van de brochure. Kaartkopers krijgen bericht.

  • Try-out
Trailer EXTASE
Lisa Loeb Extase
Uitverkocht