vr 1 oktober 2021 - 20:30 uur

Lisa Loeb

Extase

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 16,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst vr 1 oktober 2021 - 20:30 uur

Lisa Loeb

Extase

Deze voorstelling is verplaatst van 11 november Kleine Zaal naar 17 en 18 december 20:30 uur| Het Oude Raadhuis. Wij hebben telefonisch contact opgenomen met de ticketkopers.
Voorstelling opnieuw verplaatst van 17 en 18 dec naar 31 maart en 1 april 2021. Ticketkopers hebben op 17 december 2020 bericht ontvangen per email.
De voorstellingen van 31 maart en 1 april zijn verplaatst naar 1 oktober 2021 (Het Oude Raadhuis). Ticketkopers hebben op 5 mei 2021 bericht ontvangen per mail.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Je kent Lisa Loeb als ‘die blonde’ van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. En nu komt Lisa met haar eerste solovoorstelling Extase.

Extase is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied.
Ze vertelt over haar opa die zo dapper was om met Nazi’s op de vuist te gaan. Als nazaat van strijdvaardige voorouders kwam ze zelf niet verder dan het weigeren een beugel te nemen. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, zingt over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest.  En waar zijn de Peruaanse panfluittisten in vredesnaam gebleven?!

Extase laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

Let op! Door omstandigheden zijn zowel de datum en aanvang,  als de zaal van Lisa Loeb aangepast ten opzichte van de brochure. Kaartkopers krijgen bericht.

 

  • Try-out
Trailer EXTASE
  • Coaching: Daria Bukvić
  • Muzikanten: Darius Timmer en Illan Voshol