do 22 april 2021 - 20:30 uur

Lonneke Dort

Allemaal of niemand

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 16,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst do 22 april 2021 - 20:30 uur

Lonneke Dort

Allemaal of niemand

11 december 2020: Deze voorstelling is verplaatst van 14 januari 2021 naar 22 april 2021. Ticketkopers hebben op 15 december 2020 bericht ontvangen.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


De op het eerste gezicht zo vriendelijke Lonneke Dort slaat een akkoord aan en trekt je mee in een wereld vol gevaar. Hoewel Lonneke dolgraag ja wil zeggen, zegt ze meestal nee.
Ze speelt graag het spel en verlangt ernaar deel uit te maken van een groter geheel, maar kan zich moeilijk vinden in de spelregels. En toch was ze een volle week te zien in De Slimste Mens…
‘Allemaal of niemand’ is een nieuw programma dat ruimte geeft aan alle grillige, schurende en oergeestige observaties van de cabaretière met een gezonde dosis bluf waarin één ding zeker is: als we gaan, dan gaan we met z’n allen.

  • Try-out

“Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doe”’.

Parool

“Gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en met een blik waar je even in blijft hangen.”

NRC
Lonneke Dort - Extraverte mensen
Lonneke Dort Allemaal of niemand
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling