zaterdag 18 mei 2019 - 20:15

Marc de Hond

Voortschrijdend Inzicht

Geweest Prijzen & locatie
  • € 19,00 Prijs
  • € 16,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Cultuurgebouw (Nieuw-Vennep) locatie
Cabaret en kleinkunst zaterdag 18 mei 2019 - 20:15

Marc de Hond

Voortschrijdend Inzicht

Wij zijn enorm geschrokken van het bericht van Marc de Hond. Hij  heeft een kwaadaardige tumor in zijn blaas en moet zo snel mogelijk worden behandeld. De presentator, cabaretier en rolstoelsporter maakte in een video bekend dat hij al zijn optredens afgezegt om zich op zijn herstel te richten. Wij wensen hem heel veel sterkte. Inmiddels hebben we contact met zijn impresariaat gehad en de voorstelling wordt verplaatst naar Het Oude Raadhuis op 14 maart 2020.

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg.

Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Voortschrijdend inzicht’ legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.

‘Voortschrijdend inzicht’ is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.

Marc de Hond Voortschrijdend Inzicht
Geweest