do 14 april 2022 - 20:30 uur

Marja van Katendrecht

Marja’s Dooie Sterren Parade

Geweest Prijzen & locatie
  • € 19,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst do 14 april 2022 - 20:30 uur

Marja van Katendrecht

Marja’s Dooie Sterren Parade

Een mee-zing eerbetoon aan hen die niet meer zelf kunnen zingen

De melancholische, maar altijd hoopvolle Marja van Katendrecht – die van de Tupperwarebakjes – maakt zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten en wil de herinneringen aan hen levend houden.

In een sprankelend muzikaal programma ontvangt de energieke, ontwapenende en goudeerlijke Marja nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’. Met het iconische Waarheen, waarvoor van Mieke Telkamp opent zij de herdenking.
Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van onder anderen Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de sterren van weleer. Marja’s Dooie Sterren Parade is een vervreemdende gebeurtenis die, als bij een goed afscheid, droefenis en plezier met elkaar verbindt.

  • Winnaar persoonlijkheidsprijs Camaretten 2008

"Na het succes van Marja’s Grote Tupper Topper Show is Marja van Katendrecht terug in het theater met haar nieuwe voorstelling Marja’s Dooie Sterren Parade. Het is een hartverwarmend eerbetoon aan de artiesten die ons ontvallen zijn. Op een heel ontwapende manier vertelt Marja aan de hand van anekdotes en zingt ze bekende en onbekende nummers over de levens van onder andere Robert Long, Conny van den Bos en Mieke Telkamp. Zoals altijd zegt ze wat ze denkt en neemt totaal geen blad voor de mond, maar blijft te allen tijde heel respectvol."

I Love Theater
Marja van Katendrecht Marja’s Dooie Sterren Parade
Geweest