za 23 oktober 2021 - 20:30 uur

Marjolijn van Kooten

Ongestoord

Geweest Prijzen & locatie
  • € 21,75 Prijs
  • Gratis CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst za 23 oktober 2021 - 20:30 uur

Marjolijn van Kooten

Ongestoord

Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten.

Na het succes van de theatervoorstellingen Geen paniek en Ik zie de bui al hangen is er nu Ongestoord, alweer boordevol zwarte humor.

Wat blijft er van je over als je geen paniekaanvallen meer hebt en geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. En Van Kooten heeft de lach aan haar kont hangen!

Deze avond is 100% anti-depressief.
Bijwerkingen: lachstuipen en troost.
Je knapt er echt van op.

Sinds begin 2021 is Marjolijn directeur van de Angst Dwang Fobie stichting. Ook in deze rol richt ze zich op het doorbreken van het taboe op psychische aandoeningen en het opkomen voor de belangen van mensen met angst en dwang.

  • Reprise
Marjolijn van Kooten Ongestoord
Geweest