di 14 februari 2023 - 14:00 uur

Mark Mieras

Lezing over de Liefde

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 17,75 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Literair di 14 februari 2023 - 14:00 uur

Mark Mieras

Lezing over de Liefde

Emoties en gedrag zijn in de liefde onderworpen aan vaak heel tegenstrijdige evolutionaire principes.
Mark Mieras beschrijft ze in zijn boek ‘Liefde’. We willen een partner die op ons lijkt en die van ons verschilt, we willen trouw zijn en verlangen soms naar avontuur… De puzzelstukjes passen niet in elkaar. Die ideale partner waar we soms van dromen, die bestaat dus niet. De liefde gaat nooit vanzelf, is nooit af. En juist dat is waardevol want zo houdt liefde ons altijd in beweging.

Mark Mieras is onder andere auteur van Ben ik dat?, Liefde, Heftige hersens! en Voor de Leeuwen!. Zijn veelgelezen boeken geven een onthullend en herkenbaar beeld van ons bewegelijke brein; persoonlijk, toegankelijk geschreven en wetenschappelijk to the point. Mieras, die ooit cum laude afstudeerde in de theoretisch natuurkunde, wordt gedreven door zijn eigen nieuwsgierigheid en dat werkt aanstekelijk. Hij is een bevlogen en een zeer ervaren spreker.

  • Serie UitOpdeDag

Koop deze voorstelling in een serie:

In de middag genieten van prachtige voorstellingen? Dat kan! We hebben regelmatig voorstellingen in de middag staan. Speciaal voor de voorstellingen op dinsdagmiddag hebben we een serie samengesteld. Kies er minimaal drie!


Als je van bovenstaande voorstellingen minimaal 3 kiest, krijg je een korting per voorstelling. Maak hier je keuze: ticketlink

 

Mark Mieras Lezing over de Liefde
Koop tickets