do 20 mei 2021 - 21:15 uur

Martijn Kardol

Welkom

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst do 20 mei 2021 - 21:15 uur

Martijn Kardol

Welkom

Deze voorstelling stond  op 23 dec 2020 om 20:30 uur en is gesplitst in 2 tijdstippen (19:15 en 21:15 uur). Ticketkopers hebben op 30 november bericht van ons ontvangen per email over op welk tijdstip zij verwacht worden. Oude tickets blijven geldig. Update 17 dec 2020: voorstelling is verplaatst van 23 dec naar 20 mei 2021. Ticketkopers hebben op 17 december bericht ontvangen per email.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Na het winnen – als eerste cabaretier ooit in één seizoen – van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma wederom bekroond met drie- en viersterren recensies.

In ‘Welkom’ maakt Martijn Kardol contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of daar doet hij in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier….

  • Nominatie Neerlands Hoop 2018, Jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016, Jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2015

"De show is afwisselend, er wordt bijna onafgebroken gelachen en Kardol is absoluut een multitalent"

Theaterparadijs

“Oersterk …treffende nuances …hij [heeft] alles mee qua intonatie, mimiek en podiumpersoonlijkheid”

Dagblad van het Noorden
Martijn Kardol Welkom
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling