za 3 december 2022 - 20:30 uur

Stop de Tijd

Martin Fondse, Margriet Sjoerdsma, Vrouwkje Tuinman, Matangi Quartet, Udo Prinsen

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 18,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Theaterconcert za 3 december 2022 - 20:30 uur

Stop de Tijd

Martin Fondse, Margriet Sjoerdsma, Vrouwkje Tuinman, Matangi Quartet, Udo Prinsen

Topmusici Margriet Sjoerdsma, Martin Fondse en Matangi Quartet maken samen met dichteres Vrouwkje Tuinman en visual artist Udo Prinsen een epische collagevoorstelling over de wens om de wereld en de tijd naar onze hand te zetten.

Moeten we de race tegen de klok willen winnen?

Stop de tijd is een concertante voorstelling met 6 musici, 1 dichteres en een toneelbeeld met verrassend licht en projecties. De songs bewegen zich van klein en intiem naar groots, orkestraal en episch. Een combinatie van het alledaagse met het onwaarschijnlijke en absurde.

Stop de tijd neemt je mee op reis door een beschouwende caleidoscoop aan melodieën, ritmes en geluiden. Er zijn songs gezongen vanuit wanhoop, overgave of juist euforie. De teksten van Vrouwkje Tuinman vormen een brug tussen het persoonlijke en het universele. Zo nu en dan bevriezen deze topmusici de tijd. Ieder einde herbergt een nieuw begin.

  • Martin Fondse is Componist des Vaderlands (2022-2024) en won oa de Boy Edgar Prijs in 2017
  • Margriet Sjoerdsma ontving een Edison voor haar album Odelion Orchestra – Northern Lights (2021). Eerder won ze de prestigieuze Nederlandse Oeuvreprijs Kleinkunst en Cabaret: de Bronzen Leeuw.

“Sjoerdsma is van wereldniveau, haar Eva Cassidy Tribute is van een klasse die doet denken aan de te jong overleden Amerikaanse zelf."

de Telegraaf
Stop de Tijd Martin Fondse, Margriet Sjoerdsma, Vrouwkje Tuinman, Matangi Quartet, Udo Prinsen
Koop tickets