vr 14 april 2023 - 20:30 uur

Maurice Mulderij

De Tussentijd

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 17,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst vr 14 april 2023 - 20:30 uur

Maurice Mulderij

De Tussentijd

Singer-songwriter, pianist en theatermaker Maurice Mulderij is zijn leven lang onderweg. Altijd net ergens vandaan, altijd net ergens naartoe. Misschien zou hij beter eens stil kunnen staan. Niet omkijken, niet vooruit hollen. Gewoon leven in het nu, genieten van het heden, vol aandacht voor… De Tussentijd! En die tussentijd dan bezingen in mooie liedjes, solo aan de piano.

De tussentijd ligt tussen ontwaken en opstaan, tussen opkomst en ondergang, tussen indrinken en laatste ronde, tussen verliefd worden en erop zijn uitgekeken, tussen geboren worden en doodgaan. De tussentijd lijkt kortdurend, maar is er altijd. Filosofisch? Een beetje misschien, maar zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid, humor en muzikaliteit zorgen voor vanzelfsprekende verbinding.
Wie in de tussentijd Maurice leert kennen, heeft er aan het einde van de voorstelling een vriend bij.

  • Maurice Mulderij bracht in de afgelopen jaren meerdere albums uit met eigen liedjes, waarvoor hij de beste muzikanten leende van grootheden als Frank Boeijen, Rob de Nijs en Stef Bos. Hij reisde door het land met een eigen theatervoorstelling die ging over de zin en onzin van de liefde en nu bespeelt Maurice Mulderij De Tussentijd
Maurice Mulderij De Tussentijd
Koop tickets