zaterdag 11 januari 2020 - 14:00

Meneer Monster / NORPA

De Rovers

Geweest Prijzen & locatie
  • € 13,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Kinder en familie zaterdag 11 januari 2020 - 14:00

Meneer Monster / NORPA

De Rovers

Woordeloze actiecomedy vol gekke graphics, over drie rovers in een wereld zonder kleur. Cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie.

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

Na succesvoorstellingen als ‘De Gruffalo’, ‘Over een Kleine Mol’ en ‘De Waanzinnige Boomhut’ brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken.

  • Vanaf 4 jaar
  • ‘De Rovers’ is een tekstloze voorstelling

Wordless action comedy full of crazy graphics, about three robbers in a world without color. Cartoonesk action theater full of energy. 

  • Regie ‘Rovers’ is geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehouse productie en is een samenwerking met NORPA Northern Rivers Performing Arts uit Lismore Australië.
  • Muziek ‘Rovers’ is een tekstloze voorstelling boordevol livemuziek van Erik Hofland, bekend van ‘Fantastische Meneer Vos’
Meneer Monster / NORPA De Rovers
Geweest