do 13 oktober 2022 - 20:15 uur

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even

Geweest Prijzen & locatie
  • € 21,25 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst do 13 oktober 2022 - 20:15 uur

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even

Toen ik aan deze voorstelling begon had ik geen idee. Daar begint het altijd mee. Toen ineens drong het idee zich op. Maar dat was natuurlijk pas het begin. Want ieder idee neemt een hele lading mee. Tegenwerken heeft geen zin. Luisteren en meebewegen is het enige dat erop zit. Kijken waar het idee je brengt. En dan nog: pas met publiek erbij blijkt of het idee levensvatbaar is.
Het is een kwestie van vertrouwen hebben in de verbeeldingskracht van jezelf en die van het publiek. Als het lukt ontstaat er iets nieuws en levensvatbaars.

Al was het maar voor heel even. Vandaar: Micha Wertheim voor heel even.

  • Reprise

“Eén lang en prikkelend pleidooi voor het belang van de kunsten (…) krachtig, omdat Wertheim zijn publiek de boodschap zelf laat ervaren.”

NRC

“Een voorstelling waarin de recensent samen met honderden anderen in de zaal, amechtig hijgend achter de verbeelding en fantasie van de maker aanholt.”

Theaterkrant

“Wertheim snijdt zijn voorstelling als een meloen doormidden om hem vervolgens van binnenuit te beschouwen en aan de zaal te presenteren.”

Parool

Deze voorstelling is verplaatst van de Grote Zaal naar de Kleine Zaal. Ticketkopers hebben op 4 okt 2022 bericht van ons ontvangen via mail.

Micha Wertheim Micha Wertheim Voor Heel Even
Geweest