ma 24 mei 2021 - 14:00 uur

Minidisco

en het feest van Tante Rita

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 17,50 Kind
  • € 17,50 Volwassene
Exclusief maximaal € 2,- transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Kinder en familie ma 24 mei 2021 - 14:00 uur

Minidisco

en het feest van Tante Rita

Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan. Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij nu geen tickets voor deze voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.

Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Welk kind kent de hits van Minidisco niet? Bekend van o.a. Coco Loco, het Feest van Tante Rita, De Dieren uit De Dierentuin en natuurlijk Tsjoe Tsjoe Wa.

In een gloednieuw, grappig en knotsgek verhaal beleven Theo en zijn zusje Lulu een bijzonder avontuur op weg naar het Feest van Tante Rita. Een echte jukebox-musical voor kinderen met 10 van de grootste en bekendste Minidisco-hits. Een verrassende swingmusical voor kinderen en hun ouders. Blijven zitten lijkt geen optie.

  • Vanaf 4 jaar
  • BazarMedia (De Afvalrace, de 5MinutenSHow, Hou ’t Schoon en de Nationale Opblijfavond) produceert deze nieuwe hitmusical. Met de muziek van DD Company, oftewel Minidisco.

 

Mini Disco - Dans met Tante Rita
  • Cast Hilke Bierman (Mamma Mia, Full Monty, Heerlijk Duurt Het Langst en Volendam, de musical) e.a.
  • Regie Nick Fleuren
Minidisco en het feest van Tante Rita
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling