vr 4 december 2020 - 20:30 uur

MINOUX

Niet de vaders van Jimmy Parker

Geweest Prijzen & locatie
  • € 21,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Toneel vr 4 december 2020 - 20:30 uur

MINOUX

Niet de vaders van Jimmy Parker

Goed om te weten: Voorstellingen staan al snel op ‘uitverkocht  met wachtlijst’ of ‘op inschrijving’. Schrijf je in op de pagina van de betreffende voorstelling. Het is voor ons belangrijk om te zien hoeveel animo er voor een voorstelling is en kunnen we beter inschatten of meerdere keren spelen een optie is. Aanmelden is geheel vrijblijvend en je krijgt als eerste te horen per mail wanneer er tickets vrijkomen of wanneer de verkoop weer open gaat. Indien je n.a.v. van die mail geen tickets koopt, worden je gegevens niet gebruikt voor andere (marketing)doeleinden en worden na de speeldatum verwijderd.


Minou Bosua speelt ‘vader en voedertje’ op hoog niveau met Eelco Smits.

Minou Bosua (voorheen van cabaret duo De Bloeiende Maagden) onderzoekt samen met acteur Eelco Smits (voorheen van Internationaal Theater Amsterdam) de rol van de vader in hun gezin. Samen hebben zij een zoon. Eelco is de biologische vader, maar voedt het kind niet op, Minou is niet de biologische moeder maar wel de (op)voeder van hun zoon.
In ‘Niet de vaders’ bevragen ze op humoristische en tegelijkertijd soms verlegen wijze wat ‘vaderschap’ dan eigenlijk is of zou kunnen zijn, binnen deze samengestelde gezinsstructuur. De traditionele rollen en patronen worden hartstochtelijk doorgespit en omgewoeld. Welk familie zijn we aan het worden en wat nemen we mee van onze eigen opvoeding? Een creatieve botsing van twee levens die elkaar nog niet eerder ontmoetten dan aan de vooravond van de geboorte van hun zoon.

  • I.s.m. een uniek en voor deze gelegenheid speciaal samengesteld Brabants homomannenkoor. Samen zingen ze troostrijke levensliederen voor de nieuwe en oude vaders en moeders. Of te wel de voeders.
  • Cast Minou Bosua, Eelco Smits
  • Regie Mijke de Jong
  • Muziek Erik Vlasblom
MINOUX Niet de vaders van Jimmy Parker
Geweest