zo 6 juni 2021 - 19:00 uur

Vuile Huichelaar presenteert:

Het feest kan beginnen!

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 26,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert zo 6 juni 2021 - 19:00 uur

Vuile Huichelaar presenteert:

Het feest kan beginnen!

Deze voorstelling is verplaatst van 10 dec 2020 naar 27 februari 2021.Ticketkopers hebben op 10 nov 2020 bericht ontvangen per email.
Verplaatst van 27 februari 2021 naar 29 april 2021. Ticketkopers hebben op 4 feb 2021 bericht ontvangen per mail.
Verplaatst van 29 april 2021 naar 6 juni 2021. Ticketkopers hebben op 16 apr 2021 bericht ontvangen per mail.


Belangrijke informatie: 
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Al jaren vieren de ongekroonde Koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse & Saskia van Zutphen, op theatrale wijze het leven. Elke nieuwe voorstelling van ‘Vuile Huichelaar’ laat een spoor van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter. Tot voor kort voor volle zalen.

Dat zit er nu door de Corona-maatregelen even niet in, maar door het ongebreidelde enthousiasme van Adelheid & Madeleine (voor het publiek zeer bekende typetjes uit de Huichelaar-stal) verdwijnt elke crisis naar de achtergrond. Deze dames zijn erudiet, wat ouder, maar neuken nog zonder bril. Ze hebben een unieke kijk op de wereld en geven zich (letterlijk) bloot.

En zingen kunnen ze ook. Ze doen een greep uit het repertoire van de eerste Huichelaar-shows en komen daarmee tegemoet aan de vraag naar de liedjes en sketches uit de oude doos. Politiek correct zijn ze niet, maar ze beloven zich te houden aan de regels van het Corona Cabaret. Dus voorlopig zeggen ze streng: het zijn meezingliedjes om naar te luísteren!

Gelukkig verschijnen Saskia en Paulette ook nog ten tonele om de chaos compleet te maken.

Het feest kan beginnen met deze Golden Oldies!

 

Vuile Huichelaar presenteert: Het feest kan beginnen!
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling