wo 12 mei 2021 - 20:30 uur

Musica Extrema

Amor

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 19,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Theaterconcert wo 12 mei 2021 - 20:30 uur

Musica Extrema

Amor

Deze voorstelling is verplaatst van 14 januari 2021 naar 18 februari 2021. Ticketkopers hebben op 17 dec 2020 bericht van ons ontvangen per email.
Deze voorstelling is verplaatst van 18 februari 2021 naar 12 mei 2021. Ticketkopers hebben op 4 feb 2021 per email bericht van ons ontvangen.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Het boek van de Colombiaanse schrijver Gabriel García Márquez, ‘Over de duivel en andere liefdes’, inspireerde Musica Extrema hierop een muziekprogramma te maken. Het aangrijpende verhaal van de onaantastbare en beeldschone Sierva María, zal afwisselend met de muziek, verteld worden door violiste Tanya Schaap.
Sierva María is de onbeminde dochter van een zotte Creoolse markies en een slavenhandelaarster. De beet van een dolle hond maakt haar tot de speelbal van bizarre kwakzalvers en fanatieke geestelijken, die vrezen dat zij door de duivel bezeten is.
Een jonge priester kan echter niets duivels aan haar ontdekken, slechts pure liefde.
Oneindig veel verhalen en muziek gaan over de liefde. Onmogelijke liefdes, begeerte, verdriet, overspel, geluk en eenzaamheid.  Sinds mensenheugenis blijkt er niets zo ingrijpend in ons dagelijks leven.
In ‘Amor’ zullen de mooiste Zuid-Amerikaanse melodieën en songs hoogtij vieren.

  • Met: Tanya Schaap – Viool/ Verteller; Ben van den Dungen – Saxen; Carlos Matos – Piano; Michiel Ockeloen – Accordeon; Thomas Pol – Contrabas
Musica Extrema Amor
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling