zo 11 juni 2023 - 16:00 uur

Musical 2.0

Chitty Chitty Bang Bang

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 22,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,- transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Onze Culturele gasten zo 11 juni 2023 - 16:00 uur

Musical 2.0

Chitty Chitty Bang Bang

In het seizoen 2022/2023 presenteert Musical 2.0 een ware klassieker voor jong en oud: Chitty Chitty Bang Bang! Met muziek van de Sherman Brothers (Mary Poppins) en naar de populaire film van Roald Dahl en Ken Hughes, is Chitty Chitty Bang Bang een hit voor de hele familie!

 Chitty Chitty Bang Bang vertelt het avontuur van de excentrieke uitvinder Caractacus Potts, die met de hulp van zijn kinderen een oude raceauto probeert op te knappen. Al snel komen ze erachter dat de auto magische gaven bezit. Wanneer de slechte Baron Bombarst ontdekt hoe speciaal de auto is, wil hij hem voor zichzelf hebben. Samen met Opa Potts en de rest van de familie gaan ze de strijd aan met de Baron, de Barones en hun handlanger: de Kindervanger.


Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.

Musical 2.0 Chitty Chitty Bang Bang
Koop tickets