vr 21 mei 2021 - 19:30 uur

Nationaal Jeugd Musical Theater

Koning van Katoren

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 19,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Kinder en familie vr 21 mei 2021 - 19:30 uur

Nationaal Jeugd Musical Theater

Koning van Katoren

Deze voorstelling stond op 8 mei 2020 en is verplaatst naar 21 mei 2021. Kaartkopers hebben op 7 juli 2020 via mail bericht van ons ontvangen. 


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Beleef het spannende avontuur ‘Koning van Katoren’ als familiemusical in het theater! Naar het beroemde boek van Jan Terlouw, voor iedereen vanaf 8 jaar. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van ‘Oorlogswinter’ en ‘Kruistocht in Spijkerbroek’.

Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed, wordt het land bestuurd door zes zure ministers, die niets doen om een nieuwe koning te vinden. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken.

  • Vanaf 8 jaar
Nationaal Jeugd Musical Theater Koning van Katoren
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling