za 13 mei 2023 - 19:30 uur

Nationaal Jeugd Musical Theater

Robin Hood de musical | vanaf 8 jaar

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 19,50 Volwassene
Exclusief maximaal € 2,- transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Kinder en familie za 13 mei 2023 - 19:30 uur

Nationaal Jeugd Musical Theater

Robin Hood de musical | vanaf 8 jaar

Wanneer Marian na jaren terugkeert naar het kasteel in Nottingham, schrikt ze van hoe de stad er aan toe is. Na de dood van de koning, haar vader, heeft de sheriff de macht gegrepen. Hij is meedogenloos en regeert met harde hand. De rijken zijn alleen maar rijker geworden en de armen armer. Marian heeft er van alles over te zeggen maar de sheriff snoert haar de mond.

In het kasteel voelt ze zich opgesloten; ze ziet machteloos toe hoe het volk honger heeft en hoe onschuldige mensen worden gestraft voor de meest onbenullige vergrijpen, of omdat ze hun belasting niet meer kunnen betalen.
Dan staat er plotseling een held op vanuit de menigte, een kap ver over het gezicht getrokken, die op spectaculaire wijze een paar jonge veroordeelden bevrijdt met zijn pijl en boog. Deze Robin Hood sluit zich aan bij een bende vogelvrijverklaarden die in het bos van Sherwood woont. De groep begint van de rijken te stelen en de buit te verdelen onder de armen, tot grote woede van de sheriff. Intussen hoort Marian dat ze wordt uitgehuwelijkt aan de hardvochtige, mysterieuze Guy van Gisborne, de neef van de sheriff. Haar vrijheid wordt stukje bij beetje meer ingeperkt.

Wie schuilt er onder de kap van Robin Hood en zal hij erin slagen om meer gelijkheid af te dwingen?

ROBIN HOOD de musical steelt je hart.

  • Cystine Carreon (Sybella) is onder andere bekend van de musicals Miss Saigon en Fame, en tv-series Goede Tijden, Slechte Tijden en Gooische Vrouwen. Ruben Kuppens (sheriff De Reinault)  is onder andere bekend van de musicals Hello, Dolly! en Soldaat van Oranje.
  • Cast Cystine Carreon, Ruben Kuppens e.a.
Nationaal Jeugd Musical Theater Robin Hood de musical | vanaf 8 jaar
Koop tickets