zondag 15 december 2019 - 15:00

Nationale Ballet van Odessa

Sleeping Beauty

Geweest Prijzen & locatie
  • € 38,50 Prijs
  • € 33,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Dans zondag 15 december 2019 - 15:00

Nationale Ballet van Odessa

Sleeping Beauty

Met ‘Sleeping Beauty’ (Doornroosje) brengt het Nationale Ballet van Odessa een klassiek-romantisch ballet dat een uitdaging is geweest voor alle grote choreografen.

Vriend en vijand zijn het erover eens: de mooiste versie is toch wel het verhalende en sprankelende ballet uit 1890 van de legendarische Marius Petipa. Voeg dit bij de sterke muziek van Tsjaikovski en een meeslepende theateravond is gegarandeerd.
Prinses Aurora, bij ons bekend als Doornroosje, prikt zich op haar zestiende verjaardag aan de spoel van een spinnewiel als gevolg van de vloek van een boze fee. Ze zal honderd jaar slapen, om gewekt te worden door de kus van een prins. Een lust voor oog en oor en een must-see voor elke balletliefhebber.


With ‘Sleeping Beauty’, the National Ballet of Odessa presents a classic romantic ballet that has posed a challenge to all major choreographers. The reviews are unanimous: the best version is the narrative and sparkling ballet from 1890 by the legendary Marius Petipa. Added to Tchaikovsky’s powerful score, a compelling evening at the theatre is guaranteed.

 

Nationale Ballet van Odessa Sleeping Beauty
Geweest