woensdag 3 april 2019 - 20:15

Ricky Koole, Leo Blokhuis en Ivan Peroti

New Orleans

Geweest Prijzen & locatie
  • € 27,00 Prijs
  • € 22,00 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert woensdag 3 april 2019 - 20:15

Ricky Koole, Leo Blokhuis en Ivan Peroti

New Orleans

In ‘New Orleans’ gaan Leo Blokhuis, Ricky Koole en Ivan Peroti (‘The Voice’) op reis naar New Orleans met een viermansband en een vijfkoppige blazersgroep in een dramatisch, informatief, feestelijk en inspirerend programma.

New Orleans is de bakermat van vele muzikale stijlen, waar feest en rouw hand in hand gaan, waar raciale integratie naast een complex proces ook de vruchtbare voedingsbodem is voor ongekende creativiteit. Jazz, rhythm & blues, soul, rock, cajun, New Orleans is de stad die bruist van de muziek. Denk aan muziek van Louis Armstrong, Dr. John, Allen Toussaint, Labelle, Fats Domino, Irma Thomas, the Meters en the Rebirth Brass Band. In dit uitbundige programma – met zeker ook intieme en persoonlijke passages – werken Blokhuis, Koole en Peroti samen met de blazers van K.O. Brass (Kyteman), het trio Ocobar (‘Holland Sport’) en toetsenist Roel Spanjers.

  • Deze voorstelling is een aangepaste reprise van de succesvolle tour die Blokhuis en Koole in 2016 speelden met Ruben Hein.

 

Ricky Koole, Leo Blokhuis en Ivan Peroti New Orleans
Geweest