wo 13 oktober 2021 - 20:30 uur

Nhung Dam

3 Miljoen voetstappen naar Sicilië

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 19,75 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Toneel wo 13 oktober 2021 - 20:30 uur

Nhung Dam

3 Miljoen voetstappen naar Sicilië

Drie Miljoen Voetstappen naar Sicilië was opgenomen in de lijst van 15 best gerecenseerde voorstellingen van 2020, en in de top van de eindejaarslijst van het NRC.

Actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam heeft in de Coronaperiode elke dag gewandeld. Met het aantal afgelegde kilometers zou ze op Sicilië aangekomen kunnen zijn, al heeft ze in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten.
3 miljoen voetstappen naar Sicilië is een indrukwekkende, eigenzinnige voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid.
Nhung neemt het publiek mee op reis. Dwars door Europa tot aan Sicilië, naar de plek waar je jezelf terugvindt. Een hoopgevende ode aan de fantasie, vol lichtheid en humor, door Nhung gespeeld en door Koos Terpstra geregisseerd. De tekst schreven ze samen.

  • Nhung Dam (1984) is actrice, theatermaakster en schrijfster. Na haar studie aan de Amsterdamse toneelschool & kleinkunstacademie, speelde ze bij diverse toneelgezelschappen en is ze regelmatig te zien in televisieseries zoals Het geheime dagboek van Hendrik Groen en Dertigers. Ze schreef diverse toneelstukken, die vertaald zijn naar het Duits en Engels. Haar debuutroman Duizend vaders verscheen bij De Bezige Bij

"Hartverwarmende solo"

Volkskrant

"De tekst is sterk opgebouwd en geweldig mooi geschreven"

Telegraaf

"De tekst is origineel, sterk opgebouwd en vaak grappig"

Scenes
  • Regie Koos Terpstra
Nhung Dam 3 Miljoen voetstappen naar Sicilië
Koop tickets