vrijdag 29 mei 2020 - 20:00

Once on this Island

Musicalproductiegroep Pier K

Geannuleerd Prijzen & locatie
  • € 10,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Podiumzaal locatie
Onze culturele gasten en eigen producties vrijdag 29 mei 2020 - 20:00

Once on this Island

Musicalproductiegroep Pier K

De Musical Productiegroep Volwassen presenteert komend seizoen de musical ‘Once on this Island’. In deze sprankelende voorstelling neemt een groep enthousiaste spelers je mee in hun nieuwste productie waar zij een seizoen lang aan hebben gewerkt.

In de musical ‘Once On This Island ’ redt Ti Moune, een boerenmeisje, een welgestelde jongen van de overkant van het Eiland. De jongen heet Daniel en ze valt als een blok voor hem. Wat ze niet weet, is dat de oppergod die regeert over het eiland, een weddenschap heeft met een ander god. Hij vraagt zich af wat sterker is, de liefde of de dood en hij begint zich te bemoeien met Ti Moune haar leven. Ze brengt Daniel terug naar zijn eigen volk. Als ze hem later opzoekt, is ze ontzet over haar eigen lage status die ze heeft. Haar vastberadenheid en haar liefde is niet voldoende om het hart van Daniel terug te winnen en Ti Moune sterft van verdriet. De oppergod verandert haar in een boom, die zo sterk en groot is dat het de scheidingslijn breekt tussen de beide bevolkingsgroepen op het eiland.


Onder het thema: ‘onze culturele gasten/eigen producties’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.

Once on this Island Musicalproductiegroep Pier K
Geannuleerd