ma 3 oktober 2022 - 14:42 uur

Oscar Harris & Mai Tai

Geweest Prijzen & locatie

  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Theaterconcert ma 3 oktober 2022 - 14:42 uur

Oscar Harris & Mai Tai

Zijn carrière begon met de band Oscar & The Twinkle Stars. Al snel werden soulvolle pophits als ‘T.O.P’, ‘Try A Little Love’ en ‘Soldiers Prayer’ in de hitlijsten opgenomen. De dames van Mai Tai delen deze avond het podium met Oscar Harris.

Later in Oscar’s solocarrière volgden ook vele hits en zijn werkveld verspreidt zich wereldwijd. Hieruit komen diverse samenwerkingen voort en mede door het uitbrengen van het album ‘Love For The World’, wordt Oscar begin 1999 uitgenodigd om voor het Wereld Natuur Fonds een special op te nemen. In 2015 neemt Harris het verzamelalbum ‘Soldiers Prayer En Andere Poku’s’ op bij het hiphop-label Top Notch en in 2018 verschijnt zijn laatste album ‘I Am Back’. Ondanks zijn leeftijd is Oscar Harris nog volop in het hele land te vinden en wordt hij gewaardeerd vanwege zijn vriendelijke voorkomen en zijn prachtige “luisterliedjes”.

MaiTai
De vrouwengroep Mai Tai scoorde midden jaren 80 grote hits met nummers als ‘Female Intuition’ en ‘Turn Your Love Around’. Ook in Europa en zelfs de VS waren de zangeressen succesvol. Als achtergrondzangeressen gaven ze in 1985 nederpop-hit ‘Kronenburg Park’ van de Frank Boeijen Groep extra sjeu. Vandaag de dag wordt Mai Tai gevormd door de oorspronkelijke artiesten; Harriette Weels en Caroline de Windt. De dames worden ondersteund door Rowena Oemar, Nancy Zefo en Ronda Rensch.

 

Dit concert is vanwege de grote vraag naar zitplaatsen verplaatst van Poppodium Duycker naar Schouwburg De Meerse. De Kleine Zaal van Schouwburg De Meerse heeft uitsluitend zitplaatsen en is ongeplaceerd (vrije zit).

Oscar Harris & Mai Tai
Geweest