za 3 september 2022 - 14:30 uur

Peuterfestival 2022 – Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het Strand

Geweest Prijzen & locatie
  • € 19,50 Volwassene
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Kinder en familie za 3 september 2022 - 14:30 uur

Peuterfestival 2022 – Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het Strand

We hebben Het Peuterfestival verplaatst van 22 & 23 januari naar 3 & 4 september 2022.
Wij laten zo spoedig mogelijk per voorstelling en workshop weten of de aanvangstijden ongewijzigd blijven.


Spelletjes spelen, avonturen beleven én… in modderplassen springen! Wegens groot succes komen het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes opnieuw naar het theater voor het allerleukste schoolreisje. Maak je klaar voor een vrolijk avontuur en beleef met Peppa een heerlijk dagje uit tijdens de spetterende familievoorstelling: Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand.

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel… Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Zing en dans mee met de leukste meezingliedjes en meedoedansjes. En laat je verrassen door kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand, het meest feestelijke uitstapje van het jaar!

  • Klap gezellig mee
    Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier in de Peppa Pig-knutselhoek jouw eigen muziekklapper. Zo kun jij  met Peppa en haar klasgenootjes mee klappen bij het leukste schoolreisje ooit!
  • Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!
Peuterfestival 2022 – Peppa Pig Live! Schoolreisje naar het Strand
Geweest