zaterdag 1 februari 2020 - 10:00

Peuterfestival – Workshops

Peuterdans, Kleuterkoor, Kleuterkunst, Muziek op Schoot, Mini Stars

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 5,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Cultuurgebouw locatie
Kinder en familie zaterdag 1 februari 2020 - 10:00

Peuterfestival – Workshops

Peuterdans, Kleuterkoor, Kleuterkunst, Muziek op Schoot, Mini Stars

Op beide dagen  van Het Peuterfestival kunnen kinderen meedoen met allerlei hele leuke workshops. Een kaartje kost €5,- en biedt toegang voor één kind + één begeleider.

Peuterdans (2-3 jaar)
Samen met pappa of mamma of opa of oma heerlijk dansen op vrolijke muziek en nieuwe bewegingen ontdekken die aansluiten bij de ontwikkeling van een peuter.
Muziek op schoot (tot 4 jaar)
We gaan samen vertrouwde liedjes zingen, nieuwe liedjes leren en muzikale spelletjes doen die passen in het dagelijkse leven van je kind. Weinig op schoot maar wel dicht bij pappa, mamma of opa of oma.
Mini Stars (4-5 jaar)
Sta jij de hele dag te zingen? Begin je al te dansen als je de eerste tonen hoort? Bij mini stars gaan we dat allemaal doen. Met bekende musical liedjes, dansen en zingen we erop los.
Kleutertheater (4-5 jaar)
Wil je weten hoe een prins loopt, hoe een prinses danst? En hoe een spook beweegt of hoe circusdirecteuren zingen? Bij kleutertheater ga je hiermee je hier-mee aan de slag.
Kleuterdans (4-5 jaar)
Kom je met ons dansen? Met liedjes en verhaaltjes zorgen we voor de nodige lichaamsbeweging voor je kind. We gaan dansen, springen en huppelen! Op een ontspannen manier leren de kleintjes hun creativiteit en beweeglijkheid van hun lijf te ontdekken.
Peuter/Kleuterkunst (3-4 jaar)
Vlekken, krassen, kleuren en vormen… In speelse combinaties dragen ze stuk voor stuk bij aan de ontwikkeling van kleuters. Muziek, liedjes en verhalen ondersteunen het tekenen en schilderen.
Kleuterkoor (4 en 5 jaar)
Hou jij ook zoveel van zingen? Kom dan meedoen, want samen zingen is toch veel leuker dan in je eentje.

Peuterfestival – Workshops Peuterdans, Kleuterkoor, Kleuterkunst, Muziek op Schoot, Mini Stars
Koop tickets