zo 15 maart 2020 - 14:00 uur

Esra Pehlivanli en Anastasia Safonova

Piano en altviool

Geweest Prijzen & locatie
  • € 18,25 Prijs
  • € 15,75 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Klassieke muziek zo 15 maart 2020 - 14:00 uur

Esra Pehlivanli en Anastasia Safonova

Piano en altviool

De werken van dit romantisch Frans-Brits programma zult u nog niet vaak gehoord hebben: de terugblik op de barok met o.a. Milhaud.

Naast rijke kleurrijke Britse werken van Williams en Bridge is gekozen voor Rebecca Clarke. Zij was de eerste vrouw in de muziekgeschiedenis die zich als professionele musicus door het leven vocht.
Met vallen en opstaan baande zij de weg voor vele andere vrouwen die hun muzikale talenten openbaar wilden maken. Net als ons duo.

De muziek die dit vermaarde internationale duo gaat spelen is betoverend mooi en expressief. Wij kijken er naar uit dit programma aan u te mogen presenteren!

  • Esra Pehlivanli won prijzen op prestigieuze concoursen zoals de eerste prijs in de Premio Valentino Bucchi International Viola Competition in Rome, waar ze ook een eremedaille kreeg van de president van Italië.
  • Anastasia Safonova begon op vierjarige leeftijd met pianolessen op het Gnessin Instituut te Moskou. In 1996 kreeg zij de eerste prijs op het door de Yamaha Foundation georganiseerde Europees Piano Concours en in 1997 de prijs van de Stichting Youri Egorov.

 

Esra Pehlivanli en Anastasia Safonova Piano en altviool
Geweest