do 24 juni 2021 - 19:15 uur

Piepschuim

Baadt het niet dan Schaadt het niet

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 18,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst do 24 juni 2021 - 19:15 uur

Piepschuim

Baadt het niet dan Schaadt het niet

Deze voorstelling is verplaatst van 28 jan 2021 naar 7 mei 2021. Ticketkopers hebben op 29 jan 2021 per mail bericht ontvangen.
Deze voorstelling is verplaatst van 7 mei 2021 naar 24 juni 2021. Ticketkopers hebben op 29 apr 2021 per mail bericht ontvangen.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


‘Baadt het niet dan Schaadt het niet’ is Piepschuims nieuwe voorstelling speciaal voor deze krankzinnige tijden. Met een actueel programma, een badkuip vol met tranen van het lachen én ontroering, trekt Piepschuim langs de theaters. Omdat het nieuwe normaal nog niet wil wennen, speelt Piepschuim een abnormaal vrolijke voorstelling.

‘Baadt het niet dan Schaadt het niet’ is een opbeurende en zeer muzikale voorstelling zoals je die van Piepschuim gewend bent, maar dan met nóg meer energie, nóg meer muziek en nóg meer te lachen. Piepschuim zorgt gegarandeerd voor een dikke glimlach en na afloop kunt u vrolijk en opgewekt weer naar huis.

Of je er beter van wordt? Dat weten we ook niet, maar: Baadt het niet dan Schaadt het niet, toch?

  • Try-out
Piepschuim - anderhalve meter
Promo Baadt het niet, dan Schaadt het niet
  • Regie Vincent van den Elshout
Piepschuim Baadt het niet dan Schaadt het niet
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling