ma 23 januari 2023 - 20:15 uur

Plien & Bianca

En nu dan?

Wachtlijst Zet mij op de wachtlijst Prijzen & locatie
  • € 33,75 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst ma 23 januari 2023 - 20:15 uur

Plien & Bianca

En nu dan?

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een zevende theaterprogramma niet uitblijven en die gaat dit seizoen wegens succes in reprise!

In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan typeringen en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Stel je voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ en een kanon. Mix dat met turboverkledingen en een majestueus decor en je krijgt een avondje onvervalst lachen met Plien & Bianca.

Het vorige theaterprogramma, Gaat het nog door?, van het succesvolle duo zorgde voor louter lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario 2015 en uitverkochte zalen.

  • Reprise
  • Regie: Patrick Stoof en Kees Prins

"Met gulle hand strooien ze volstrekt krankzinnige vondsten uit"

Dagblad van het Noorden

"Twee rasartiesten" (...) "perfect gevoel voor timing"

AD

Voorstelling is verplaatst van 6 dec 2021 naar maandag 23 jan 2023. Ticketkopers hebben op 3 dec 2021 bericht ontvangen per mail.

Plien & Bianca En nu dan?
Wachtlijst Zet mij op de wachtlijst