vr 16 april 2021 - 19:15 uur

René van Meurs

Hunkert

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 23,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst vr 16 april 2021 - 19:15 uur

René van Meurs

Hunkert

Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan. Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij nu geen tickets voor deze voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het is voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Wat betekent het eigenlijk om liefde te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Dat doet hij ook vanavond weer met prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en enorm veel goede grappen.

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

  • Reprise
  • René van Meurs is lid van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018

“Het is theater als troost in optima forma (...) Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.”

Trouw
  • Regie Laurens Krispijn de Boer