wo 7 december 2022 - 20:15 uur

Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes

Uitverkocht Prijzen & locatie
  • € 33,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst wo 7 december 2022 - 20:15 uur

Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes

Verkoop start wo 8 juni 2022 om 09:00 uur.  Maximaal 2 tickets per persoon. Alleen online (niet telefonisch of aan de kassa).

Om doorverkoop te voorkomen wordt er gebruik gemaakt van een app. Deze app heet: Ticketmatic app. Heel belangrijk is om voordat je gaat bestellen alvast de Ticketmatic app te downloaden op je telefoon.

Stap 1: Telefoon: Download eerst de Ticketmatic app op je smartphone, je krijgt een code ter verificatie in je mailbox, en log daarna in
Stap 2: Computer: Ga naar de website  en klik op ‘bestel tickets’

Stap 3: Na het bestellen ontvang je een bevestigingsmail, waarna de tickets zichtbaar worden in de Ticketmatic app. De QR-code wordt pas twee uur voor aanvang van de voorstelling zichtbaar en verandert elke 30 seconden. Deze code wordt bij aanvang de voorstelling gescand.

Veel gestelde vragen:

Ik heb zojuist tickets gekocht, maar ik zie ze niet in de app staan. Wat nu?
De tickets verschijnen in je app binnen 24 uur na aankoop. Je kan rechts bovenin in het venster vernieuwen. Als je binnen 24 uur geen tickets ziet, neem dan contact met ons op.

Ik kan niet bestellen via de app.
Dat klopt. Je vindt er je tickets (wallets), maar je kunt er niet mee bestellen.


Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood?

Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Ronald Goedemondt Met knielende knikjes
Uitverkocht